Δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας
για τις συντάξεις και το πάγωμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα
Επιπλέον αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά, στο θέμα του παγώματος των μισθών και στον ιδιωτικό τομέα καθ ‘ολη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, δέσμευση που έχει συμπεριληφθεί στην Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη μεταξύ των συνδικάτων και των εργοδοτικών οργανώσεων.
Αναφορά έκανε και στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ που πρόκειται να προωθήσουν 65.000 θέσεις εργασίας, ενώ σημείωσε και την αύξηση της απορροφητικότητας των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η οποία αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Τα λόγια του κ. Λοβέρδου αποτελούν αναμφίβολα μια ανάσα ελπίδας για τους χιλιάδες συνταξιούχους, που ζουν τόσο καιρό με το φόβο ενώ η επισήμανση του Υπουργού, ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, συνηγορούν στο ότι οι δηλώσεις του δεν αποτελούν απλώς ένα ευχολόγιο αλλά μια πραγματικότητα.
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|

































.png)