Συνέχεια παραιτήσεων από ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποχώρησε το ΛΑΟΣ από την Κυβέρνηση

Όλα τα στελέχη πλέον του ΛΑΟΣ βρίσκονται έξω από την κυβέρνηση μετά τις αποψινές παραιτήσεις του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη και του Γεώργιου Γεωργίου. Λίγες ώρες πριν είχαν παραιτηθεί ο Μάκης Βορίδης και ο Αστέριος Ροντούλης. Όλοι δηλαδή ευθυγραμμίστηκαν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης στην επιστολή παραίτησης του αναφέρει τα ακόλουθα:

« Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, 

Στις 11 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, μου κάνατε την μεγίστη τιμή, κατόπιν της προτάσεως του προέδρου του ΛΑΟΣ να με ορίσετε Υφυπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Η συμμετοχή μου σε αυτή την κυβέρνηση έγινε για την υλοποίηση της σχετικής συμφωνίας των τριών πολιτικών αρχηγών, με στόχο την κατάρτιση της νέας δανειακής συμβάσεως και του PSI. 
Σήμερα όμως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανεκοίνωσε την τελική του απόφαση για την καταψήφιση της συμφωνίας. 

Κατόπιν τούτου θέτω την παραίτησή μου στη διάθεσή σας, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας ανεμπόδιστα, για την υλοποίηση μίας συμφωνίας με τόσο καίρια σημασία, για το μέλλον της Ελλάδος ως Μέλος της Ε.Ε.. 

Σας ευχαριστώ θερμώς για την έως σήμερα άριστη συνεργασία μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω και από τη θέση του βουλευτού να στηρίζω την προσπάθειά σας για το συμφέρον της πατρίδος μας». 

Ενδιαφέρον μετά από όλες αυτές τις παραιτήσεις με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Συνέχεια παραιτήσεων από ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Αποχώρησε το ΛΑΟΣ από την Κυβέρνηση

Translate Eurozoi